• Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren en 30 dagen bedenktijd

Het Nieuwe Bezorgen

  • Geplaatst op
  • Door BDO
Het Nieuwe Bezorgen

Afhalen is het nieuwe bezorgen.
Jouw pakket ophalen wanneer het jou uitkomt.

Hoe help ik duurzamer te bezorgen?
Door onze pakketjes zo klein mogelijk te houden en onze ritjes efficiënt in te plannen, doen wij ons uiterste best om onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Maar door iets bewuster te bestellen, kun je zelf ook veel doen. Eigenlijk draait het erom dat je onze bezorgers zo efficiënt mogelijk ritjes laat rijden. Hoe doe je dat?

1. Kies één bezorgmoment voor meerdere artikelen
Heb je meerdere artikelen nodig, kies dan voor alle artikelen hetzelfde bezorgmoment uit. Dan hoeven wij ook maar één keer te rijden.

2. Haal je pakketjes zelf af bij een DHL-punt
Een DHL SerivcePoint is een verzamelpunt van meerdere pakketjes. Als een bezorgbusje niet naar tien verschillende adressen, maar naar één punt hoeft te rijden, scheelt dat aanzienlijk. Dat is bovendien fijner voor de woonwijken.

3. Kies voor een duurzaam bezorgmoment
Wil je het toch laten thuisbezorgen, maar heb je het niet meteen de volgende dag nodig? Stel je bezorgmoment één of meerdere dagen uit. Dan geef je ons meer tijd om een efficiënte route te kiezen zodat wij minder kilometers hoeven af te leggen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »